Vem är Per?

IMG_4573 (2)

Per och är Stresscoach och dipl Mindfulnessinstruktör och har erfarenhet inom personlig utveckling sedan 2003. Han har en magisterexamen i data-och systemvetenskap vid Stockholms universitet med specialinriktning på säkerhetsinformatik och orienterande inom psykologi. Han driver en podcast -Prestationspodden om prestation, stress och personlig utveckling. Han startade Grow Balance som en plattform för att föra sin kunskap och erfarenheter vidare för att hjälpa andra.

Jag hade en god vän på gymnasiet. Vi drömde båda om att starta eget. Detta var 1998 och IT-eran öste pengar över nya IT-bolag. Vi ville bli en av dem och valde studier efter detta. I den värsta IT-kraschens dagar startade vi ett systemutvecklingsbolag och kunde anställa våra vänner från universitetet.

Jag har alltid varit högpresterande inom projektledning där komplexa IT-projekt varit fokus. Efter både fantastiska framgångar och stora utmaningar med utbränning och livskriser bytte jag karriär för snart två år sedan.

Mitt byte av karriär grundar sig i att jag i tretton år aktivt arbetat med personlig utveckling på min fritid, dels av mig själv, men även väglett andra. Det har hjälpt och stärkt mig otroligt mycket genom åren.

Livet har gett mig massor av erfarenheter. Det finns många människor, precis som jag, som kämpar med balansen mellan stress och prestation! Den insikten blev den nya vägen för mig. Jag har nu utbildat mig till mindfulnessinstruktör, skapat Grow Balance AB, där jag coachar och vägleder personer och grupper inom stresshantering och driver även en podcast om hur jag och andra hanterar prestation och stress – Prestationspodden.

Jag lyfts av att coacha och vägleda andra, och få se hur människor och grupper utvecklas till nivåer de inte trodde var möjliga. Jag känner tillfredställelse av att lära ut verktyg som ger insikter hos personer, som ger förändrade tankar, förändrade attityder, förändrade beteenden och förändrade resultat. Jag får energi av att se dem hitta lugnet och sin självkänsla inom sig och då kunna kommunicera, arbeta mer effektivt och höja sin prestation och samtidigt må bra.

Dela detta: